Fjärrvärme i Forshaga och Deje

Välkommen till
Forshaga Energi

Forshaga Energi strävar efter att erbjuda de mest pålitliga och hållbara energilösningarna. Vi utvecklar effektiva lösningar som inte bara är ekonomiskt fördelaktiga utan också miljövänliga. Vår vision är att erbjuda en trygg tjänst som gynnar alla parter och känns bra i magen.

Forshaga Energi AB ägs till 100 procent av Forshaga kommun. Styrelsens ledamöter är utsedda av kommunfullmäktige i Forshaga kommun.Samtliga tre kommunala bolag har samma styrelse. Styrelsen är vald hela mandatperioden av fullmäktige.

Kenneth Eriksson (S) Ordförande 

Stefan Ögren (C)                

Staffan Askerman (M)

Bertil Hagelin  (S)

Marcus Karlsson (SD)

Maria Norell (S)
Gert Björnvall (S)

  • Marcus Persson, KPMG ordinarie
  • Mattias Eriksson, KPMG ersättare

För att ta del av bolagets årsredovisningar så var vänlig kontakta vår VD.

För att ta del av bolagets protokoll så var vänlig kontakta vår VD.

För att ta del av övriga kommunala bolag så var vänlig kontakta vår VD.

effektiva energilösningar

Forshaga Energi

Forshaga Energi är ett helägt kommunalt bolag som producerar och levererar fjärrvärme. Forshaga Energi tillhandahåller tillsammans med Forshaga kommun och kundernas värderingar de bästa energilösningarna vad gäller trygghet, service, miljö och ekonomi.

Bolaget utvecklar effektiva energilösningar som inte bidrar till utsläpp av växthusgaser. Bolaget bedriver sin verksamhet med hög produktivitet i anläggningar som ur miljösynpunkt är långsiktigt hållbara.

Bolaget har tre produktionsanläggningar i Forshaga och Deje. Bolaget producerar och levererar idag ca 23 000 MWh miljövänlig fjärrvärme varje år. Samtliga produktionsanläggningar har biobränsle i form av briketter eller pellets som huvudsakligt bränsle.

VAN-operatör: InExchange
GLN-nr: 7365565453436
Peppol-id: 0007:5565453437
Orgnr: 556545-3437
Fakturareferens ska alltid anges

Välj e-faktura och spara på miljön!

Nu kan du som privatkund hos Forshaga Energi AB få fakturor i elektronisk form till din internetbank. Anmälan för att få e-faktura gör du själv via din internetbank.

När du gjort valet att få fakturorna som E-faktura ser du när det kommit en ny faktura i banken. Alla uppgifter som belopp, OCR-nummer och betalningsdag är ifyllda i förväg. En snabb kontroll och ett godkännande är allt du behöver göra sen är du klar. 

Vi är anslutna till Kivra!

Du som har Kivra får dina fakturor direkt i appen.

Ekonomi

Vi erbjuder smarta betalningsalternativ som gör ditt liv enklare. Med e-faktura kan du hantera dina räkningar direkt från din digitala plattform, med bekvämligheten att betala med ett klick.

Kivra som anländer snart ger dig en central plats för att organisera och hantera dina viktiga dokument, inklusive räkningar, allt på ett ställe. På så sätt kan du fokusera på det som verkligen betyder något för dig.